RB motorhandel is de specialist in JAWA, URAL, DNEPR en Chang-Jiang motoren en onderdelen daarvan. Van achterband tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan en delen voor het zijspan. Wij sturen op verzoek foto's per mail. Inruil is bespreekbaar. Wij vragen te koop: Jawa, Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar:
mail of bel.
 
JAWA
 
ref.nummer. 92240922
Merk JAWA
Type 300 CL en Perak
Bouwjaar 2023
Kenteken Compleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden
Nu te koop bij De Jawa dealer van Nederland! Splinternieuwe Jawa CL 300 en de prachtig mooie Jawa Perak 350. Nu twee nieuwe modellen op voorraad staan. Te bekijken en bij serieuze interesse is ook een proefrit mogelijk. Gemaakt in de stijl van vroeger maar met de allernieuwste technieken. Oa injectie, Electrische start, abs enz enz. Gewoon starten en lopen. 6 versnellingen op 22 pk voor de CL300 en 28pk voor de Perak 350.  De Perak heeft een prijs van €7850. 2 jaar garantie. Kan er een heel mooi verhaal van maken maar ik nodig geïnteresseerden uit om te kijken en te aanschouwen. Onder het genot van een bak koffie of thee. Bel of mail voor meer informatie.

NIEUW IN HET ASSORTIMENT, PAV AANHANGERS MET BIJBEHORENDE BEUGEL VOOR DE CL300!!
Vraagprijs mail of bel
 
JAWA
 
ref.nummer. 91240922
Merk JAWA
Type PERAK
Bouwjaar 2022
Kenteken Compleet Nederlands kenteken
Bijzonderheden
De eerste is binnen en leverbaar. Kom maar snel kijken. Meer info komt. Meer info komt. Meer foto's zien? Tik maar op de foto.......
Vraagprijs mail of bel
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bezoek onze internationale site:  https://www.jawamotorcycles.com/
 
RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2022 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden.