Het adres voor Jawa, Ural, Dnepr en Chang-Jiang. Wij zijn dealer van URAL en JAWA. Er is een flinke voorraad gebruikte en nieuwe onderdelen voor de laagst mogelijke prijs. Wat we niet hebben kunnen we leveren. Foto's kunnen op verzoek gestuurd worden en inruil kan. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Geopend op donderdag en zaterdag maar mail, bel of app even of we er zijn.
Motor invoeren uit Europese Unie
De Europese Unie (EU)Voor een motorfiets die eerder in een lidstaat van de Europese Unie (EU) of de Europese Vrijhandels Associatie (EVA) geregistreerd is geweest, kunt u een Nederlands kentekenbewijs krijgen.

Die landen zijn: België, Bulgarije, Cyprus - alleen Griekse deel, Turkse deel niet, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië en Noord-Ierland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Zweden.
.
(EVA)

Landen van de EVA zijn: Noorwegen, IJsland, Liechtenstein en Zwitserland.

De eerdere registratie van het voertuig moet u aantonen met het kentekenbewijs uit het land waar de motor vandaan komt.

Als er bijzondere voorwaarden op het kentekenbewijs staan of de constructie van het voertuig is gewijzigd, dan zijn er mogelijk aanvullende beoordelingen nodig voordat de RDW een kentekenbewijs afgeeft
.

Onderzoek

Voor het krijgen van een Nederlands kentekenbewijs moet u de motorfiets voor een onderzoek bij een RDW-keuringsstation aanbieden.
.
Technische staat De RDW kijkt bij het onderzoek van een ingevoerde motorfiets uit een EU-lidstaat niet naar de technische staat van de motor.

Is voertuig eerder geregistreerd in een EU-lidstaat waar linksrijdend verkeer gebruikelijk is, dan moet het voertuig voor Nederland zijn voorzien van dimlicht (-en) voor rechtsrijdend verkeer.

Als het voertuig met één mistlicht aan de achterzijde is uitgevoerd, moet deze links of in het midden zijn gemonteerd. De RDW brengt bij het onderzoek extra kosten in rekening voor het beoordelen van deze verlichting.
.
Documenten
Bij het onderzoek moet u het originele en complete kentekenbewijs uit het land van herkomst inleveren. Eventueel kunt u hierbij ook een CVO overleggen, als de motorfiets van het bouwjaar 1995 of later is.

Bij het overleggen van een CVO komen alle relevante (milieu-)technische gegevens op het Nederlandse kentekenbewijs en/of in het kentekenregister. Een CVO is verkrijgbaar bij de voertuigfabrikant of zijn gemachtigde vertegenwoordiger in Nederland. Bij het onderzoek moet u zich legitimeren.
.
Afhandeling bij Belastingdienst

Na het onderzoek door de RDW kunt u de belastingzaken regelen op het aangiftepunt voor  belasting Personenauto's en Motorrijtuigen BPM dat in ieder RDW-keuringsstation is gehuisvest.

Informatie over de BPM-regeling kunt u krijgen bij de Belastingdienst. Na het akkoord van de douane ontvangt u van de RDW het kentekenbewijs per post.
.

RB motorhandel is specialist in de in- en verkoop van Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren. Wij verkopen ook Ural en Dnepr onderdelen. Van band tot zuiger, van kleplichter tot jerrycan. Ook delen voor het zijspan. Alles voor de M72, K750 en de Chang Jiang. Wij sturen graag meer foto's per mail. Inruil is mogelijk. Wij vragen te koop: Ural, Dnepr en Chang-Jiang motoren of onderdelen. Aanbiedingen graag naar: mail of bel. RB Motorhandel is niet aansprakelijk voor (gevolg)schade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site. Copyright © 2012-2021 R.Busweiler. Alle rechten voorbehouden